Information om Resia Travel Groups företagsrekonstruktion

Reserestriktioner och säkerhet

Innan du bokar din resa är det bra att du förbereder dig genom att ta del av den information som finns gällande reserestriktioner och säkerhet på ditt resmål. Nedan hittar du bra länkar för denna förberedelseprocess. Vänligen notera att det är information som ständigt förändras varför du återkommande bör gå in och uppdatera dig på läget för just din destination. 

UD:s reseinformation
https://www.regeringen.se/uds-reseinformation/ 

CIBT Visas - globala reserestriktioner per land
https://cibtvisas.com/coronavirus-travel-and-immigration-disruption  

Sweden Abroad - tips och råd inför resan
https://www.swedenabroad.se/sv/om-utlandet-f%C3%B6r-svenska-medborgare/reseinformation/nya-coronaviruset/generella-r%C3%A5d-till-resen%C3%A4rer/

WHO - smittoläge per land/region
https://covid19.who.int

Svenska Folkhälsomyndigheten - information om Covid-19
https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/ 

EU information
https://reopen.europa.eu/en​
 

iStock_18115922_LARGE-624x395.jpg

Ladda ner UD:s app Resklar

I UD:s app Resklar finns råd och aktuell reseinformation om världens länder från Sveriges ambassader. Genom checklistan "Min resa" kan du enkelt förbereda varje resa. 

För Iphone: https://apps.apple.com/se/app/ud-resklar/id441456703 

För Google: https://play.google.com/store/apps/details?id=se.bazooka.android.resklar

Läs mer inför din resa

 

Fler tips

 

Vänligen notera! 
Resia kan inte erbjuda specifika råd om resebegränsningar eller policyändringar, eftersom de beror på affärsverksamheten för varje enskild organisation.
Informationen som tillhandahålls här är endast i informationssyfte och den ska inte tolkas som hälso- eller juridisk rådgivning. Var noga med att rådgöra med er hälsorådgivare om hälsoeffekterna av resor och möten för er samt en juridisk rådgivare om de juridiska kraven för er resa.
Resia strävar efter att ha den senaste informationen men tar inget ansvar för att informationen är uppdaterad då läget gör att saker ändras dagligen. Externa länkar som tillhandahålls är inte under kontroll av Resia och Resia har ingen kontroll över tillgängligheten på dessa webbplatser. Resia ansvarar inte för eventuella förluster eller skador från användning av dessa externa länkar.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.