Att tänka på vid val av aktiviteter

Utomhusaktiviteter är generellt sett positivt både för kroppen, själen och hjärnan och har i rådande tid fått ytterligare en dimension. Viktigt att tänka på är att välja aktivitet som uppfyller ert syfte/behov och samtidigt ger möjlighet till att hålla avstånd. Tillsammans med er planerar vi aktiviteter som uppfyller ert syfte och målsättning och som samtidigt är anpassade efter rådande situation. Nedan är några förslag på mer Covid-19 säkra aktiviteter.

Mountainbike_624x395.jpg 

  • Vandring – kombinationen av frisk luft och rörelse är oslagbar och bidrar ofta till inspiration och kreativitet. En vandring kan med fördel kombineras med olika uppgifter att diskutera eller problem som skall lösas i mindre grupper.
     
  • På två hjul – från cykelsadeln upplever du omgivningarna. Beroende på destination kan man planera in stopp utmed vägen till exempel besök hos lokala producenter av mat och dryck med provsmakning, uppdrag att lösa i mindre grupper, picknicklunch i skogen eller på stranden. 
     
  • Mountainbiking/ klättring/ rappellering – för den mer äventyrliga gruppen finns många olika aktiviteter som får adrenalinet att pumpa. Mouintainbiking, klättring och rappilering är bara ett fåtal förslag och kan självklart anpassas nivån för varje grupp.
     
  • Teamövningar – olika typ av övningar, där gruppen delas in i mindre grupper och skall lösa olika uppgifter, går att genomföra i stort sett överallt. Destination och omgivning tillsammans med syfte och mål styr upplägget. 

Planera möte

 

Fler tips

 

Vänligen notera! 
Resia kan inte erbjuda specifika råd om resebegränsningar eller policyändringar, eftersom de beror på affärsverksamheten för varje enskild organisation.
Informationen som tillhandahålls här är endast i informationssyfte och den ska inte tolkas som hälso- eller juridisk rådgivning. Var noga med att rådgöra med er hälsorådgivare om hälsoeffekterna av resor och möten för er samt en juridisk rådgivare om de juridiska kraven för er resa.
Resia strävar efter att ha den senaste informationen men tar inget ansvar för att informationen är uppdaterad då läget gör att saker ändras dagligen. Externa länkar som tillhandahålls är inte under kontroll av Resia och Resia har ingen kontroll över tillgängligheten på dessa webbplatser. Resia ansvarar inte för eventuella förluster eller skador från användning av dessa externa länkar.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.