Att tänka på vid val av konferensanläggning

De flesta anläggningar har anpassat sig och sett över sina rutiner utifrån rådande situation. Ta del av hur föreslagna konferensanläggningar arbetar för att minska eventuell smittspridning bland sina gäster. Hur förhåller de sig till exempel till nedan och skiljer det sig mellan de konferensanläggningar som ni väljer mellan?

 • Erbjuder anläggningen generösare betal- och avbokningsvillkor?
   
 • Hur ser anpassningen ut när det gäller hygien och städning?
   
 • Hur säkerställer anläggningen att olika konferensgrupper hålls separerade från varandra?
   
 • Finns det möjlighet att hyra anläggningen exklusivt för just er grupp?
   

Resia_I0A9052_624x395.jpg

Planera möte

 

Fler tips

 

Vänligen notera! 
Resia kan inte erbjuda specifika råd om resebegränsningar eller policyändringar, eftersom de beror på affärsverksamheten för varje enskild organisation.
Informationen som tillhandahålls här är endast i informationssyfte och den ska inte tolkas som hälso- eller juridisk rådgivning. Var noga med att rådgöra med er hälsorådgivare om hälsoeffekterna av resor och möten för er samt en juridisk rådgivare om de juridiska kraven för er resa.
Resia strävar efter att ha den senaste informationen men tar inget ansvar för att informationen är uppdaterad då läget gör att saker ändras dagligen. Externa länkar som tillhandahålls är inte under kontroll av Resia och Resia har ingen kontroll över tillgängligheten på dessa webbplatser. Resia ansvarar inte för eventuella förluster eller skador från användning av dessa externa länkar.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.