Att tänka på vid val av logi

Nedan är lite bra tips att tänka på och värdera när det gäller val av rum och placering. 

 • Erbjud deltagarna enkelrum istället för delat dubbelrum som en extra trygghet.
   
 • Finns det möjlighet att få en ”egen” korridor för just er grupp och på så sätt hålla er grupp samlad och separerad från andra gäster?
   
 • Om möjligt önska rum för gruppen på första våningen så att ni slipper använda hissen.
   
 • Kommunicera till era deltagare vilket riktningsbeslut ni tagit gällande daglig städning om konferensen inkluderar flera nätter. Vad känns tryggast för ert företag?
   

hotellrum-sang_624x395.jpg

Planera möte

 

Fler tips

 

Vänligen notera! 
Resia kan inte erbjuda specifika råd om resebegränsningar eller policyändringar, eftersom de beror på affärsverksamheten för varje enskild organisation.
Informationen som tillhandahålls här är endast i informationssyfte och den ska inte tolkas som hälso- eller juridisk rådgivning. Var noga med att rådgöra med er hälsorådgivare om hälsoeffekterna av resor och möten för er samt en juridisk rådgivare om de juridiska kraven för er resa.
Resia strävar efter att ha den senaste informationen men tar inget ansvar för att informationen är uppdaterad då läget gör att saker ändras dagligen. Externa länkar som tillhandahålls är inte under kontroll av Resia och Resia har ingen kontroll över tillgängligheten på dessa webbplatser. Resia ansvarar inte för eventuella förluster eller skador från användning av dessa externa länkar.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.