Att tänka på rörande måltider

Gällande måltider finns flera aspekter att ta hänsyn till, nedan är några viktiga frågeställningar att undersöka.

 • Hur serveras frukost? Serverad, förpackad eller buffé? Finns möjlighet till egen frukostmatsal eller erbjuds bokade frukosttider eller ”slottider” för att undvika att flera grupper äter samtidigt?
   
 • Erbjuds portionsanpassade måltider istället för buffé vid lunch/middag? Finns möjlighet till egen matsal eller erbjuds olika sittningar för att undvika att flera grupper äter samtidigt?
   
 • Är matsalen anpassad och möblerad med extra utrymme enligt rådande rekommendationer?
   
 • Möjlighet till avskilda kaffepauser (till exempel inne i konferensrummet, i separat lokal, utomhus, etc.)
   
 • Hur ser ert program ut – kan någon av måltiderna (frukost, lunch, middag och/eller kaffepauser) arrangeras utomhus?
   

Resia-Gothia-Torsdag2697_624x395.jpg 

Planera möte

 

Fler tips

 

Vänligen notera! 
Resia kan inte erbjuda specifika råd om resebegränsningar eller policyändringar, eftersom de beror på affärsverksamheten för varje enskild organisation.
Informationen som tillhandahålls här är endast i informationssyfte och den ska inte tolkas som hälso- eller juridisk rådgivning. Var noga med att rådgöra med er hälsorådgivare om hälsoeffekterna av resor och möten för er samt en juridisk rådgivare om de juridiska kraven för er resa.
Resia strävar efter att ha den senaste informationen men tar inget ansvar för att informationen är uppdaterad då läget gör att saker ändras dagligen. Externa länkar som tillhandahålls är inte under kontroll av Resia och Resia har ingen kontroll över tillgängligheten på dessa webbplatser. Resia ansvarar inte för eventuella förluster eller skador från användning av dessa externa länkar.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.