Tryggare konferenser – låt er inspireras

Vi befinner oss mitt uppe i en märklig tid där social distansering har blivit vardag. Många undersökningar visar dock på att behovet och längtan efter att mötas fysiskt är stort  - när tiden är inne… På denna sida samlar vi inspirerande och trygga konferensförslag med utvalda samarbetspartners. Samarbetspartners som har anpassat sig och vidtagit åtgärder och uppfyller de krav vi ställer på våra leverantörer för att skapa en mer trygg och säker mötesmiljö utifrån ett Covid-19 perspektiv.

Låt er inspireras och börja fundera på vilka fysiska möten ni har behov av framöver för att bidra till utveckling, tillväxt och lönsamhet för just er verksamhet. När ni är redo för att mötas igen, står vi rustade för att hjälpa och guida er genom alla faktorer att ta hänsyn till för att skapa ett tryggare möte! Ett möte som samtidigt uppfyller ert syfte och mål, vilket är en förutsättning för att ni som företag skall få utdelning av den viktiga investering ni gör.

Du hittar konferensförslagen i menyn till höger.

hiking.jpg

Trygga konferenstips

 

Fler tips

 

Vänligen notera! 
Resia kan inte erbjuda specifika råd om resebegränsningar eller policyändringar, eftersom de beror på affärsverksamheten för varje enskild organisation.
Informationen som tillhandahålls här är endast i informationssyfte och den ska inte tolkas som hälso- eller juridisk rådgivning. Var noga med att rådgöra med er hälsorådgivare om hälsoeffekterna av resor och möten för er samt en juridisk rådgivare om de juridiska kraven för er resa.
Resia strävar efter att ha den senaste informationen men tar inget ansvar för att informationen är uppdaterad då läget gör att saker ändras dagligen. Externa länkar som tillhandahålls är inte under kontroll av Resia och Resia har ingen kontroll över tillgängligheten på dessa webbplatser. Resia ansvarar inte för eventuella förluster eller skador från användning av dessa externa länkar.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.