Reseintyg och PCR-test Covid-19

Digitala vaccinbevis och/eller färsk Covid-test är fortfarande viktig för inresa i vissa länder. Som resenär är det därför nödvändigt att ha koll på detaljerna innan avresa.

Hälso- och inresekraven ändras regelbundet, och ofta med kort varsel, så bevaka vad som gäller för din destination/destinationer ända fram till avresa. Ta ett korrekt test inom den tidsram som krävs och/eller påvisa genom ett digitalt vaccinationsbevis att du är fullvaccinerad.  Läs mer här vad som vad som gäller för din slutdestination och eventuella transitländer.

Via våra två partners nedan kan vi erbjuda våra företagskunder de test samt reseintyg som behövs. Båda använder ackrediterade laboratorium och följer riktlinjerna från Folkhälsomyndigheterna.

Express Care

Via vår partner Express Care kan du på 9 orter i Sverige, samt på jourenheterna på Arlanda och Landvetter flygplats, erhålla PCR- eller Antigentester. Boka och betala ditt test enkelt direkt på länken nedan.

Express Care utfärdar standardintyg på engelska, med signatur av legitimerade specialistläkare och med stämpel. Vissa länder kräver ett särskilt reseintyg, t.ex. Österrike, Egypten och Japan. De utfärdar även dessa intyg. Önskas annat intyg än standard, skall detta framföras vid bokning.

Är ni fler än 8 personer som ska ha ett möte eller resa iväg erbjuder Express Care möjligheten att komma ut till ert företag eller till er mötesanläggning och utföra testerna före och/eller efter er resa/möte. Bokning sker på förfrågan via e-post.

Boka tid för test här

CIBT-visas

Via vår partner CIBT kan du förutom att få hjälp med Visum, inreserestriktioner samt verifiering av dokument även boka tillhörande Covid-tester som krävs i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Beställ och betala direkt på länken nedan så kontaktar de dig för personlig assistans både beträffande Visum samt bokar tid för de tester som eventuellt krävs för Visum eller andra inresedokument.

Boka tid för Visum

Om Visumet kräver tester så får du besked och hjälp att boka det under processen av CIBT:s personal.

Boka tid för test
 

Läs mer inför din resa

Vänligen notera! 
Resia kan inte erbjuda specifika råd om resebegränsningar eller policyändringar, eftersom de beror på affärsverksamheten för varje enskild organisation.
Informationen som tillhandahålls här är endast i informationssyfte och den ska inte tolkas som hälso- eller juridisk rådgivning. Var noga med att rådgöra med er hälsorådgivare om hälsoeffekterna av resor och möten för er samt en juridisk rådgivare om de juridiska kraven för er resa.
Resia strävar efter att ha den senaste informationen men tar inget ansvar för att informationen är uppdaterad då läget gör att saker ändras dagligen. Externa länkar som tillhandahålls är inte under kontroll av Resia och Resia har ingen kontroll över tillgängligheten på dessa webbplatser. Resia ansvarar inte för eventuella förluster eller skador från användning av dessa externa länkar.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.