Upptäck en bättre affär

Vi är entreprenörer. Resebokare och resenärer. Vi vet hur jobbigt det är att inte ha full kontroll över företagets resande. Högar med reseräkningar. Hur en försening på Schiphol drabbar alla inblandade. Och hur den där ljumna lunchen kan sänka en inspirerande föreläsning. Vi har varit där. Våra specialister inom företagsresor har sett det mesta. Men tillsammans med våra kunder hittar vi alltid en lösning. Som affärspartner och resepartner.

Sveriges bästa affärsresebyrå

Nio gånger har Resia röstats fram till Sveriges bästa affärsresebyrå. Vi kan inte resa åt dig, men allt annat kan vi ta hand om. Så att du slipper tänka på resandet och kan fokusera på det som är viktigt för dig och ditt företag. Vare sig det handlar om ett lunchmöte i London, en storslagen kick-off eller att sänka de totala resekostnaderna för hela företaget.

Det mänskliga mötet gör skillnad

Affärer görs mellan människor. Inte mellan företag. Vi vet att det är mellan människor det händer. Vi behöver träffas, kommunicera, utbyta, för att verkligen nå fram. Det gäller både i våra möten med kunder men också i de möten vi förverkligar för våra kunder. Vi gömmer oss inte bakom krångliga avtal eller opersonlig service. Vi skapar förtroende och långa relationer genom att möta våra kunder där de är. Det är så vi gör skillnad och skapar skillnad för våra kunder.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.