Aktuell information ang. Coronaviruset & Resia Travel Groups rekonstruktion

Aktuell information ang. Coronaviruset

Fotbolls-EM 2021

Den 11 juni 2021 sparkar fotbolls-EM igång! Är du sugen på att resa till fotbolls-EM och ta del av fotbollsfesten? Boka ditt flyg och hotell här! Mästerskapet spelas denna gång i olika stora städer i Europa, perfekt för dig som älskar fotboll och som samtidigt vill uppleva en härlig storstad i sommar. Sverige kommer att möta sina motståndare Spanien, Polen och vinnaren i Playoff B (Bosnien, Irland, Nordirland eller Slovakien) i Bilbao (15 juni) och Dublin (19 och 24 juni). Andra städer där fotbolls-EM kommer att spelas är München, Rom, St Petersburg, Köpenhamn, Budapest, Amsterdam, Bukarest, Glasgow, Baku och London. 

Vi säljer tyvärr inte biljetter till själva matcherna men ditt flyg och hotell till städerna där EM äger rum kan du köpa här.

Sugen på mer fotboll? Här kan du köpa fotbollsbiljetter till de stora ligorna i Europa.

Boka resa till Sveriges matcher

Boka resa till Irland och Spanien

Upplev fotbollsfebern på plats i sommar!

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.5 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-16

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.