Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Skapa din egen gruppresa eller res med oss

Med över fyrtio års erfarenhet från resebranschen har vi god erfarenhet av att erbjuda spännande resor till jordens alla hörn. På Resias egna gruppresor och kryssningar upplever vi resan tillsammans. En svensk färdledare följer dessutom alltid med! Våra passionerade reseexperter letar ständigt efter nya överraskande bra upplevelser och resmål för att du ska kunna upptäcka världen tillsammans med oss. Vi samarbetar med lokala och auktoriserade guider, svensktalande om det finns, för bästa lokalkännedom. Hos oss får du unika och handplockade resor av våra duktiga reseledare speciellt utformade för att ge dig bästa möjliga upplevelse på din gruppresa.

Vill du anordna en gruppresa för föreningen, kompisgänget, skolklassen eller någon annan grupp? Vi skräddarsyr gruppresor för grupper där ni är 10 personer eller fler. Du bestämmer själv vilka som följer med och vi skapar ett program utifrån ert önskemål och budget. Vill ni ha med en reseledare så fixar vi det också!

Skapa en egen gruppresa

  • När ni är fler än 10 personer
  • Unikt reseupplägg efter dina önskemål
  • Aktiviteter och upplevelser efter intresse

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.