Följ med på en oförglömlig gruppresa med svensk färdledare

Vandra genom dramatiska landskap, åk på safari, njut av yoga och återkoppling, upptäck magnifika trädgårdar, känn historiens vingslag på en spännande rundresa eller upplev nya smaker på en vingård eller agriturismo - vi erbjuder gruppresor med olika teman till många platser runt om i världen. 

Saknar du resesällskap eller trivs du helt enkelt bättre med att resa ihop med andra? Våra gruppresor har ett väl genomarbetat program och gruppen är tillsammans större delen av tiden även om det också finns utrymme för en del egna utflykter. En svensk färdledare följer alltid med på resan. 

Sugen på en gruppresa? Kika gärna i Resias vårkatalog!

Här nedan hittar du ett urval av våra aktuella gruppresor. Platserna är begränsade så det gäller att vara ute i god tid. Har du frågor kring någon av resorna är du välkommen att kontakta oss. Resan bokar du direkt på gruppresans sida, via telefon eller i din närmsta Resia butik. Varmt välkommen att upptäcka världen tillsammans med oss på Resia!

 

Personlig reserådgivning

Nära dig i butik och online

Resia avbeställningsskydd

Flexibla betalningslösningar

Kundnöjdhet 8.4 av 10 Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.