Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Följ med på en oförglömlig gruppresa med svensk färdledare
 

På grupp- och rundresor med Resia får du alltid:
 

Svensk färdledare från Resia med på hela resan

Vi reser i mindre grupper för bästa trivsel och upplevelse

Unika, handplockade resor

God kvalitet på boende och hotell med bra läge

Lokala och auktoriserade guider med bästa lokalkännedom

Alla utflykter i programmet ingår i resans pris

 

Vandra genom dramatiska landskap, åk på safari, njut av yoga och återkoppling, upptäck magnifika trädgårdar, känn historiens vingslag på en spännande rundresa eller upplev nya smaker på en vingård eller agriturismo - vi erbjuder gruppresor med olika teman till många platser runt om i världen. 

Saknar du resesällskap eller trivs du helt enkelt bättre med att resa ihop med andra? Våra gruppresor har ett väl genomarbetat program med aktiviteter och sevärdheter handplockade av våra duktiga färdledare. Gruppen är tillsammans större delen av tiden men det finns också utrymme för egna utflykter. Vid egentid på resmålet kan våra färdledare hjälpa till med förslag på aktiviteter och utflykter som du kan boka på plats.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.