Delbetala med Klarna

Resia avbeställningsskydd

Nära dig i butik och online

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 8.6 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Upptäck ett aktivt Sydafrika

Följ med oss på en aktiv semester i grupp med god mat, välsmakande vin, magisk natur, intressant historia och kultur till vårt fantastiska Sydafrika.

Höjdpunkter

Cykling bland vingårdar

Utsikten från Taffelberget

Kåkstadstur

Safari

Vi upplever det böljande vindistriktet Stellenbosch på cykel, vandrar upp för Taffelberget, upptäcker Kapstaden och har picknick i en av världens vackraste botaniska trädgårdar, Kirstenbosch. Vill du åka på safari för att se mer av Sydafrikas fantastiska djurliv på nära håll erbjuder vi ett safaritillägg med 2 övernattningar i nationalparken Pilanesberg, där alla i the Big Five finns.

Avreseorter

Avresa från Stockholm, övriga orter på förfrågan.
Reseperiod 10 - 20/22 november 2019.

Pris 26.600:-

Safaritillägg 20-22 november 13.900:-/person

Boka resan här

Skicka förfrågan gällande avresa från övriga orter

Att cykla bland vingårdar och sen slå sig ner i magiskt vackra miljöer omgiven av de mäktiga bergen för en långlunch med den utsökta Sydafrikanska maten och goda viner är helt oslagbart!

Att upptäcka den fantastiska storstaden Kapstadens många sidor ger ofta mersmak, här finns restauranger i toppklass, och naturscenerier utöver det vanliga.

Kapstaden är en fantastisk storstad med många sidor. Här finns restauranger i toppklass och naturscenerier utöver det vanliga.

Vi lär oss om Sydafrikas historia och kultur, och får möjlighet att uppleva den styrka, stolthet och glädje som finns här. Tillsammans med en guide besöker vi Kapstadens förorter och tar del av ett par av välgörenhetsorganisationen A Reaching Hands projekt som Resia stöttat under många år.

Sydafrika är färgstarkt, varierat och underbart!

Tillsammans med lokalguider upptäcker vi först Stellenbosch på två hjul.

Höjdpunkter

 • Cykling bland vingårdarna i stellenbosch
 • Kåkstadstur med besök på förskola
 • Utsikten från Taffelberget
 • Godahoppsudden
 • Kirstenbosch botaniska trädgård
 • Safari

 

Vill du skriva ut programmet?

Här finns en pdf

Program

10 november

Avresa från Arlanda 16.25

11 november  
Ankomst Sydafrika

Vi landar i Kapstaden runt lunch och åker då direkt till universitetsstaden Stellenbosch och vårt hotell. Transfern tar cirka en timme. Vid ankomst till vårt hotell i Stellenbosch blir vi mottagna av våra svenska lokalguider Katarina och Peter. Vi äter välkomstlunch på en lokal restaurang och bekantar oss med staden. Efter lunch väntar en stadspromenad till fots innan vi checkar in på våra mysiga hotell. Kvällen är på egen hand.

12 november
Cykling i naturreservatet Jonkershoek Nature Reserve

Efter frukost är det dags för vår första cykeltur där vi utforskar de vackra cyklingslederna i naturreservatet Jonkershoek. Det går att välja en kortare eller en längre tur. Gemensam lunch på en vingård.

Eftermiddag och kväll är på egen hand.

13 november
Cykling i Somerbosch Wine Estate

I dag cyklar vi mellan ett flertal vingårdar med fantastiska vyer i Stellenbosch Mountains böljande landskap. Även idag erbjuds olika alternativ för cyklingen bland vinrankor och dalar i det underart natursköna området. Välj om du vill utmana dig själv och cykla långt i ett högre tempo eller ta det lite lugnare och cykla en kortare tur. Turen avslutas på en vingård där vi äter en härlig långlunch tillsammans. Efter lunchen är det möjligt att göra en vinprovning av de utsökta vinerna, fortsätta cykla eller återvända hem till hotellet. Kvällen tillbringas på egen hand.

14 november
Vingårdstur

Vi börjar dagen med en ledig förmiddag där man kan välja att ta det lugnt vid hotellet, vandra eller upptäcka Stellenbosch på egen hand. Vi äter lunch på en mysig vingård och dagens meny består av fyra välkomponerade rätter med tillhörande utvalt vin. Idag njuter vi av mat och vin i toppklass! Kvällen tillbringas på egen hand. 

15 november
Besök i Kapstadens förort

Efter frukost checkar vi ut och blir mötta av vår svensktalande guide för att åka till kåkstaden Khayelitsha.

Vår guide berättar om kulturskillnaderna i landet och vi får se hur en stor del av landets befolkning lever. Vi besöker några av välgörenhetsorganisationen A Reaching Hands projekt ute i kåkstäderna (www.areachinghand.com).

Gemensam lunch äter vi i kåkstaden Khayelitsha på restaurangen 4 Roomed eKasi Culture, där vi får prova på traditionell kåkstadsmat med en Fine Dining twist. Maten och dess bakgrund presenteras av Abigail, en minst sagt inspirerande kvinna som är uppväxt i kåkstäderna under Apartheid och använder sina minnen från uppväxten som inspiration till sin matlagning.

Att besöka en kåkstad är en intressant och minnesvärd upplevelse där man får en inblick i Sydafrikas kultur och historia.

På eftermiddagen tar vi oss till vårt hotell i centrala Kapstaden och efter incheckning kan man t ex ta en promenad längs havet som ligger runt hörnet från vårt hotell.

Kvällen på egen hand.

16 november
Kapstaden

Idag upptäcker du Kapstaden på egen hand.

Vi rekommenderar ett besök i Woodstock, en stadsdel på frammarsch när det gäller konst, design och mat!  Marknaden Old Biscuit Mill är en samlingsplats för kreativitet. Platsen är främst känd för sina livliga lördagar då området tar plats i form av en stor matmarknad med delikatesser av alla dess slag. I den gamla kvarnen huserar bland annat små inredningsbutiker, en vinbutik och en chokladtillverkare. Här får man en härligt kreativ start på dagen, en Kapstaden-upplevelse som ingen vill missa!

17 november
Vandring Taffelberget

Idag beger vi oss upp på Taffelberget och upplever dess magnifika naturreservat. Tillsammans med  två vandringsguider beger vi oss upp på berget och ser solen gå upp i gryningen. På  toppen njuter vi  av en fantastisk utsikt över kustlinjen och staden och härlig natur. Vi vandrar sen nedåt genom raviner och bergpass tills vi kommer ner till foten av berget där Kirstenbosch Botaniska trädgård ligger. Här väntar en picknick och det finns sen möjlighet att på egen hand gå runt i trädgården och njuta av allt som växer och frodas där. Denna botaniska trädgård tillhör Cape Floristic region och är med bland UNESCO:s världsarv.

För den som vill avslutar vi dagen i Camps Bay, Kapstadens riviera. Här finns en härlig strandpromenad och mängder av mysiga restauranger.

18 november
Godahoppsudden

I dag är det dags med ett besök till Godahoppsudden och den mest sydvästligaste udden i Södra Afrika. Vi tar oss söderut längs den vackra kuststräckan Chapmans Peak mot Kaphalvön och Cape Point. Vi njuter av kuperad promenad, vacker utsikt och härlig frisk havsluft. Här tillbringar vi ett par timmar och det finns möjlighet att äta lunch.

Vi tar vägen tillbaka via den mysiga fiskebyn Kalk Bay, där vi stannar och kan strosa  runt bland de många antikvitetsbutikerna, konstgallerierna och caféerna som finns här.  

Gemensam middag på kvällen.

19 november
Hemresa eller Safari

För hemresa
Efter frukost, utcheckning och transfer till flygplatsen

Hemkomst 20 november  06.10

Safari – Tillägg

För de som väljer att boka till vårt safari paket så går idag resan vidare mot Johannesburg och Pilanesberg National Park. Det blir en tidig morgon, inrikes flyget går 09.10 och framme i Johannesburg väntar vår transfer till ett av Sydafrikas vackraste naturreservat.

Vi checkar in på våra rum och på eftermiddagen åker vi ut på vår första safaritur innan kvällens middag.

20 november
Tillägg

I dag upplever vi natur och ett spännande djurliv. Vi gör våra safariturer i öppna fordon tillsammans med vår guide och förhoppningsvis får vi se ”The big five”. Den första turen går tidigt på morgonen så att vi får se solen gå upp och djuren vakna till liv. Väl tillbaka på hotellet äter vi frukost och sedan har man dagen till eget förfogande. Kanske lockar ett dopp i poolen eller massage på hotellets SPA. På eftermiddagen beger vi oss ut på en safaritur igen så den här dagen finns det stora möjligheter att få se mycket djur!

21 november
Safari – Tillägg

Vi hinner med en tidig morgonsafari även denna dag! På eftermiddagen är det dags att lämna hotellet och ta oss till Johannesburgs flygplats för vidare flyg mot Sverige. Det är dags att lämna Sydafrika för den här gången!

22 november
Hemkomst 12.30

Boka resan här

Safari

Passa på att förlänga din resa med 2 nätter på fina Ivory Tree i det vackra nationalparken Pilanesberg, här finns ett rikt djurliv och det finns goda chanser att se alla fem i ”the big five” under någon av våra fyra safari turer. Safariturerna sker i jeepar med 9 platser i varje och tillsammans med en kunnig ranger beger vi oss ut för att upptäcka alla vackra  och imponerande djur i  den fantastiska naturen.

Under våra safariturer har vi tillgång till både svensktalande och engelsktalande guide.

Helpension (exklusive dryck) ingår under vistelsen på lodgen

Program

Safari – Tillägg

För de som väljer att boka till vårt safari paket så går idag resan vidare mot Johannesburg och Pilanesberg National Park. Det blir en tidig morgon, inrikes flyget går 09.10 och framme i Johannesburg väntar vår transfer till ett av Sydafrikas vackraste naturreservat.

Vi checkar in på våra rum och på eftermiddagen åker vi ut på vår första safaritur innan kvällens middag.

20 november – Tillägg

I dag upplever vi natur och ett spännande djurliv. Vi gör våra safariturer i öppna fordon tillsammans med vår guide och förhoppningsvis får vi se ”The big five”. Den första turen går tidigt på morgonen så att vi får se solen gå upp och djuren vakna till liv. Väl tillbaka på hotellet äter vi frukost och sedan har man dagen till eget förfogande. Kanske lockar ett dopp i poolen eller massage på hotellets SPA. På eftermiddagen beger vi oss ut på en safaritur igen så den här dagen finns det stora möjligheter att få se mycket djur!

21 november Safari – Tillägg

Vi hinner med en tidig morgonsafari även denna dag! På eftermiddagen är det dags att lämna hotellet och ta oss till Johannesburgs flygplats för vidare flyg mot Sverige. Det är dags att lämna Sydafrika för den här gången!

22 november hemkomst 12.30

Pris för Safari tillägg 13.900:-/person del i dubbelrum

I priset för tilläggssafarin ingår

 • Inrikesflyg Kapstaden – Johannesburg med South African Airlines 19 november
 • Transfers till och från flygplats
 • Boende del i dubbelrum 2 nätter på Sheperd’s Tree Game Lodge***** 
 • Afternoon Tea
 • Helpension exkl. dryck
 • Entré till naturreservatet
 • Fyra privata safariturer
 • Dricks till safariguider
 • Svensktalande och engelsktalande guide
 • Färdledare från Resia

 

I priset ingår

 •  Flyg t/r med Qatar Airways inklusive dagsaktuella skatter
 • ​Transfer t/r flygplatsen i Sydafrika  
 • Boende del i dubbelrum inklusive frukost 4 nätter på charmigt guesthouse i Stellenbosch
 • Boende del i dubbelrum inklusive frukost 4 nätter på 4**** hotell i Kapstaden
 • 1 Food & Winepairing (fyra rätters lunch inklusive vin)
 • 3 luncher i Stellenbosch  ett glas av måltidsdryck ingår
 • 1 lunch i  Khayelitsha, exlusive dryck
 • Besök på A reaching handsprojekt inklusive en donation på ZAR 300/person
 • Picknick (lättare) lunch med juice och vatten
 • Cykling med svensk guide enligt program inklusive cyklar, transporter och avgifter
 • Tur till Cape point inklusive entréavgift med svensktalande guide
 • Vandring upp på Taffelberget och till Kirstenbosch trädgårdar
 • Dricks till guider
 • Busstransfers enligt program
 • Svensk färdledning från Resia

 

I priset för tilläggssafarin ingår

 • Inrikesflyg Kapstaden – Johannesburg med South African Airlines 19 november
 • ​Transfers till och från flygplats
 • Boende del i dubbelrum 2 nätter på Sheperd’s Tree Game Lodge***** 
 • Afternoon Tea
 • Helpension exkl. dryck
 • Entré till naturreservatet
 • Fyra privata safariturer
 • Dricks till safariguider
 • Svensktalande och engelsktalande guide
 • Färdledare från Resia


Pris 26.600:-

Safaritillägg 13.900:- per person del i dubbelrum (ej obligatoriskt)

Boka resan här

Tillkommer (ej obligatoriskt):

Avbeställningsskydd  1.325:-
Avbeställningsskydd resan inklusive safari
Försäkring 500:-

Enkelrumstillägg vid förfrågan

Måltider, dryck och utflykter ej angivna i program

Bokningsinformation:
Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Priserna kan komma att ändras beroende på tillgång och efterfrågan. Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

Resefakta

Utresa

Flygbolag Qatar, byte av plan i Doha

Flight QR 168  10 NOV
Arlanda – Doha
avresa  16:25  ankomst 00:35+1

Flight QR1369  11 NOV
Doha – Kapstaden                    
avresa  01:45  ankomst 11:05  

Hemresa

Flight QR1370  19NOV
Kapstaden – Doha                    
avresa  12:35   ankomst 23:50                       


Flight QR 169  20NOV
Doha – Arlanda                          
avresa  01:40   ankomst 06:10      

Safari

Inrikesflyg sker med South African

Flight SA 322  19NOV
Kapstaden – Johannesburg 
avresa  09:50 ankomst 11:45       

Hemresa

Flight QR1368 21NOV
Johannesburg – Doha
avresa    20:35 ankomst 06:30+1

Flight QR 167 22NOV
Doha – Arlanda
avresa     08:00 ankomst 12:30

Bagage

Tillåtet incheckat bagage: 1 väska, 20 kg med en maxstorlek, dimension, 300 cm
Tillåtet handbagage: En väska max tillåten vikt 7 kg

Det händer emellanåt att det incheckade bagaget kommer på villovägar. Packa därför viktiga mediciner med intyg från din läkare i handbagaget. Detsamma gäller för värdesaker.

Färdledare

Malin Berggren, resebyråchef, Resia Uppsala. Favoritresmål är Sydafika och hon har rest hit i 16 år, både privat och som färdledare med grupper och hon känner till såväl landet som kulturen väl. För varje resa provar hon nya saker, på senaste resan paddlade hon kajak omgiven av delfiner och cyklade bland vingårdarna. Att resa med Malin till Sydafrika blir personligt och hon delar med sig av sina bästa tips och kommer ta med dem som vill att upptäcka hennes Kapstaden när tid finns.

Hotell

I Stellenbosch bor vi på två charmiga guesthouses med mycket bra standard. Guesthousen ligger ca 5 minuters promenad mellan varandra.

The Avenues Guest Lodge - Ett personligt, familjärt och typiskt sydafrikanskt s k Guesthouse med mindre pool och trevliga gemensamma utrymmen. Totalt 8 rum, fri internet, air condition,  samt gemensam TV i loungen. Ca 10 minuters promenad in till den gamla stadskärnan med vinbarer, kaféer, restauranger och shopping. 

Villa Grande - Ett genuint, trevligt och typiskt sydafrikanskt s k Guesthouse med rustika rum och omtyckt takterass för gäster. Totalt 11 rum, fri internet, air condition, samt TV på varje rum. Ca 5 minuters promenad in till den gamla stadskärnan med vinbarer, kaféer, restauranger och shopping. 

Kapstaden

Protea Hotel Cape Town Sea Point  ***
Hotellet ligger i området Seapoint, bara 150 meter från den trevliga Sea Point Promenad vid havet, som är perfekt för en morgonpromenad eller joggingtur.

Alla rum har TV, gratis WiFi, minikylskåp och ett elektroniskt värdeskåp. Hotellet har 124 rum, Det finns en utomhuspool, fitnesscenter, inomhusbassäng, restaurang, poolbar och veranda. Hotellet ligger 10 minuters bilresa från Taffelbergets linbana och 3 km från South African National Gallery. Stranden Clifton ligger drygt 3,5 km bort. Området Waterfront ligger 4 km bort

Safarilodge  - tillägg

Sheperd’s Tree Game Lodge***** Femstjärnig safari lodge i Pilanesberg.

Rummen har privat badrum med en utomhusdusch samt uteplats med utsikt över Pilanesberg. Rummen har air condition, kaffe och te, minibar, toalettartiklar, hårtork och värdeförvaring.

Lodgen, som är inhägnad, har restaurang, bar SPA och  utomhuspool med utsikt över bushen där man kan se vilda djur när man ligger och solar på dagarna. Det finns ett vattenhål för elefanterna mellan poolen och restaurangen.

Boka resan här

Bra att veta

Att resa är att upptäcka nya kulturer, nya smaker och människor. Det finns andra seder, traditioner och sätt att förhålla sig saker än vad vi är vana vid.  Det är spännande, fascinerande och roligt att med öppna sinnen upptäcka världen, likheter och skillnader långt bort och nära. 

Man bör alltid agera och kommunicera med respekt för landets värderingar och kultur. Det är en bra regel att ta seden dit man kommer vart man än reser.

Här följer lite praktiska tips inför resan.

Pass och visum

Tänk på att kontrollera att du har giltigt pass.

Passet måste vara giltigt i minst sex månader efter inresa. Passet måste ha två tomma sidor, ett uppslag. För svenska medborgare födda i annat land samt för utländska medborgare kan andra villkor gälla, kontakta respektive lands ambassad för information. Svenska medborgare behöver inte visum till Sydafrika.

Tips! Ha alltid ett pass som är giltigt minst 6 månader.
Om du förlorar ditt pass under resan är det bra att ha med sig en kopia av passet.

Vaccination och hälsa

Rådfråga din läkare/vaccinationscentrum  i god tid innan resan vilket skydd de rekommenderar för din resa.
Du kan även läsa mer här.

Valuta och växling

Valutan i Sydafrika är Rand (ZAR)
De flesta butiker accepterar kort men det är alltid bra att ha med lite kontanter på resan för mindre utgifter.

Språk

Det finns 11 officiella språk i Sydafrika. Engelska, Afrikaans, Ndebele, Northern Sotho, Southern Sotho, Swazi, Tsongo, Tswana, Venda, Xhosa och Zulu. Engelska fungerar i princip överallt. Nedan följer några fraser som kan vara roligt att kunna.

Lokal tid

Ingen tidsskillnad mot Sverige.

Telefon

För att ringa till Sverige slår man 09 för internationell linje och därefter Sveriges landskod +46. Mobiltelefoner fungerar i de flesta områden mycket väl.

Elektricitet

Nätspänningen är 220 v och 50 Hz och kontakterna är en unik Sydafrikansk typ.
En del hotell har uttag som passar våra kontaktar och/eller adapter för utlåning/uthyrning.
Men vi rekommenderar att ni köper en adapter före avresa/vid ankomst till Kapstaden om ni har utrustning som måste laddas.

Bagage

Det händer emellanåt att det incheckade bagaget kommer på villovägar. Packa därför viktiga mediciner med intyg från din läkare i handbagaget. Detsamma gäller för värdesaker.

Handbagage
Du kan ta med en handbagageväska ombord (högst 7 kg)

Vätskor (vätska, aerosol, gel och kräm) måste förpackas i behållare som rymmer högst 100 ml. Vätskebehållarna måste läggas i en återförslutningsbar 1-liters plastpåse.

Incheckat bagage
1 väska max vikt 23 kg kan checkas in.

Dricks

10% är normalt både på restauranger och i taxi. Detta är självfallet frivilligt men är brukligt i denna del av världen. 

Resia betalar lön och dricks till lokalguider och chaufförer som ingår i programmet samt för de måltider som ingår. Om man vill lägga ytterligare dricks får man gärna göra det för att visa sin uppskattning, men det förväntas inte på våra gemensamma utflykter.

Att resa med läkemedel

Tänk på att reglerna för att resa med läkemedel kan skilja sig åt mellan olika länder. Det finns även särskilda regler för att resa med narkotiska och dopningsklassade läkemedel. På läkemedelverkets hemsidan finner du Schengenintyget och får information om saker att tänka på när du har läkemedel med dig på resa.

För att få veta vilka regler som gäller när du har med dig läkemedel på resa till ett annat land, kontakta det landets ambassad i Sverige för att få information. På Regeringskansliets webbplats kan du ladda ner en diplomatlista som innehåller kontaktuppgifter till ambassader i Sverige.

Ta med ett läkarintyg om din sjukdom och vilka mediciner du behöver från din läkare ifall du behöver söka vård under resan, detta underlättar ditt sjukbesök.

Övrigt

Shopping

Kläder, smycken, vin och konsthantverk. Affärerna är normalt öppna måndag - fredag 09.00 - 17.00. och lördagar 09.00 - 13.00. Vissa affärscentra har utökade affärstider under kvällar och helger.

Köp inget som kommer från djurriket, inte ens snäckor då de rovfiskas. VAT (Valued Added Tax) ingår i varorna men kan för turister återfås om varorna överstiger en viss summa. Detta skall göras vid den internationella avresan. Kvitton, varor och pass samt flygbiljett skall visas upp. Passet måste vara giltigt minst 6 månader efter hemresan.

Förbehåll/ändringar

Förbehåll för ändringar i programmet. Resia och våra lokala samarbetspartners strävar alltid efter att ta fram resan i förhållande till programmet, men av hänsyn till sevärdheternas öppettider eller praktiska omständigheter kan det bli nödvändigt att genomföra rutten i en annan ordning än den som anges. Dessutom kan vissa programpunkter utgå på grund av force majeure-situationer som väderförhållanden eller försenade flygavgångar.

Synpunkter på resan

Många av våra resor besöker länder där kulturer, levnadsvanor och matvanor skiljer sig från våra egna. Detta bör finnas i åtanke när man väljer att semestra utanför Sverige. Anser ni att något är fel på resan måste detta framföras på plats till färdledaren. Detta ger oss en möjlighet att försöka åtgärda felet.

Boka resan här

Betalningsvillkor

En anmälningsavgift på 10.000:-/person skall vara Resia tillhanda senast 10 dagar efter bekräftad anmälan.Vid bokning efter 30:e mars skall hela beloppet vara Resia tillhanda inom 10 dagar.

Slutbetalning skall mot faktura vara Resia tillhanda senast 2019-03-30.

I händelse av att betalning ej kommit Resia tillhanda på förfallodagen äger Resia rätten att med omedelbar verkan avboka resan utan vidare skyldigheter mot resenären.

Avbokningsvillkor denna resa

 • Vid avbokning tidigare än 2019-06-01
  Avbokning kan ske mot en kostnad av 10% av resans pris.Är safaritillägg bokat är kostnaden för avbokning 10% av resans pris + 5.000:- för safaridelen.
   
 • Vid avbokning tidigare än 2019-07-01
  Avbokning kan ske mot en kostnad av 50% av resans pris.
   
 •  Vid avbokning tidigare än 2019-08-01
  Avbokning kan ske mot en kostnad av 75% av resans pris.
   
 • Vid avbokning efter 2019-08-01
  Avbokning debiteras med resans fulla pris.

Resenär som tecknat avbeställningsskydd har ända fram till avresa rätt att avbeställa resan enligt reglerna i tecknad avbeställningsförsäkring ifall:

 • resenären eller dennes make/maka/sambo nära släkting eller medresenären drabbas av allvarlig sjukdom eller olycksfall så att resan inte kan genomföras.
   
 • resenären drabbas av annan allvarlig händelse som till exempel brand eller inbrott i den egna bostaden.

Resan ska då avbeställas så snart som möjligt och måste då styrkas skriftligen med läkarintyg/polisanmälan och/eller släktskapsintyg.

Minimiantal denna resa
Priset och resans genomförande baserar sig på att minimum 20 personer deltager enligt program ovan. Vid lägre antal förbehåller Resia sig rätten att ställa in resan senast 2019-09-01. Om resan ställs in skall hela beloppet resenären betalat in till Resia snarast, och dock senast inom 14 dagar, återbetalas till deltagarna eller så skall en likvärdig paketresa erbjudas.

Allmänna resevillkor

För denna paketresa gäller i övrigt ”Allmänna resevillkor” som du kan ta del av här. 
Kontakta tillsammans@resia.se  eller ring 031-63 60 22 om du önskar dessa resevillkor postade till dig som ett separat dokument.

Andra liknande reseförslag

Andra liknande reseförslag
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.