Följ med på en kryssning full av upplevelser!

Låt oss ta dig med på en fantastisk kryssning till Karibien med Celebrity Cruises. Njut av avkopplande dagar, fantastisk mat och utomordentlig service.

Boka din resa här

Sugen på Karibisk värme under höstmånaden november? Nu har du chansen att följa med Resia på en härlig resa och uppleva  paradisöarna i västra Karibien. Vi erbjuder tolv dagar ombord på fina Celebrity Reflection. Under kryssningen kan du njuta av sköna dagar vid poolen, nya smaker och service i toppklass. Vi reser tillsammans från Norden och vår färdledare är med oss under hela resan. Välkommen att följa med på en riktig drömresa ombord på 4-stjärniga Celebrity Reflection.

Några höjdpunkter:

 • Stadstur i Miami
 • Nationalparken Sawgrass Recreation
 • Stopp i fantastiska George town
 • Guide Michelin-kockar ombord på fartyget
 • Cartagenas färgglada stadsdel som finns med på UNESCOs världsarvslista
 • Stopp i Colòn där du kan fynda både smått och gott
 • Stopp i Mexikanska pärlan Costa Maya
 • Snorkla i korallreven på Cozumel
 • Äventyr ombord på det eleganta fartyget
 • Maten ombord är i toppklass
 • Svensk färdledare från Resia är med under hela resan

Avresa från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn. 

Pris 33 399:- per person, del i dubbelrum/del i insideshytt 
Reservation för ev. prisändringar av skatter, valutakursändringar eller liknande utanför Resias kontroll.

Vill du skriva ut programmet? Här finns en pdf!

Program

Avresa från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn
Exakt flygkostnad fastställs i december 2018 och kan ändra priset på resan.

Boka din resa här

Dag 1 / 16 november
Vi avreser från Norden och landar i Miami efter ett kort byte i Europa. Vår lokala guide möter upp oss när vi har landat och vi åker tillsammans till hotellet i Miami. På kvällen äter vi en gemensam middag.

Dag 2 / 17 nov: Miami
Efter frukost väntar en guidad stadsrundtur i Miami. Vi har vår kunniga lokala guide med oss och turen runt Miami kommer att bl.a. ta oss till South Beach Art Deco district, Coconut Grove, Key Biscayne, Brickwee Avenue och Coral Gables. Vi stannar för att äta lunch tillsammans och har eftermiddagen till egna aktiviteter.

Dag 3 / 18 nov: Miami/ Fort Lauderdale
Vi åker till Fort Lauderdale. På vägen gör vi ett stopp vid Sawgrass Recreation park, nationalparken utanför Miami där vi kommer att se alligatorer och åka airboat på Everglades. Efter vårt besök är det äntligen dags att kliva ombord på 4-stjärniga Celebrity Reflection. Välkommen till fartyget som kommer att vara ditt hem de nästkommande 11 nätterna. Klockan 16 seglar vi ut från hamnen och ser fram mot vårt kommande äventyr ombord på detta eleganta fartyg.

Dag 4 / 19 nov: Till havs
Dagen till havs ger dig möjlighet att utnyttja allt som fartyget har att erbjuda. Atmosfären ombord är lugn och avslappnad i en modern och välkomnande miljö. Fartygets fantastiska spa-avdelning, AquaSpa, erbjuder många härliga behandlingar och på fartygets översta däck finns Lawn Club som har många aktiviteter på det nyklippta gräset.

Dag 5 / 20 nov: George Town, Grand Cayman
Vi anländer till George Town som är huvudstad i den brittiska ögruppen och kolonin Caymanöarna i Karibiska havet, Västindien. Längs hamnen i Grand Caymans största stad ligger det fantastiska byggnader från artonhundratalet i långa rader. George Town erbjuder mängder av taxfree shopping, restauranger och kaféer. Om du vill utforska ön lite mer, gör en utflykt till Stingray City, där två meter långa stingrockor samlas, eller ta en tur till Seven Mile Beach som korats till "The Caribbean's Best Beach".

Dag 6 / 21 nov: Till Havs
Dagen till havs ger dig möjlighet att utnyttja allt som finns att göra ombord. Celebrity Cruises är känt för den fantastiska maten ombord med menyer komponerade av Guide Michelin-stjärnkockar. Du kan välja mellan upp till 12 restauranger och flera ingår i kryssningens pris, både buffé och á la carte.

Dag 7 / 22 nov: Cartagena, Colombia
Cartagena ligger vid den karibiska kusten i norra Colombia och är en otroligt fin gammal stad i spansk kolonialstil. Staden grundades 1533 av don Pedro de Heredia och namngavs efter staden Cartagena i Spanien. Det är Colombias turisttätaste stad med mängder av uteserveringar, exklusiva hotell och smyckesbutiker. Upplev det livliga folklivet och njut av en vandring genom Cartagenas gamla färgglada stadsdel som finns med på UNESCO:s världsarvslista.

Dag 8 / 23 nov: Colon, Panama
Idag lägger vi till i Colòn, staden som ger dig möjlighet att upptäcka och lära dig mer om ingenjörshantverket Panamakanalen. Kanalen förbinder Atlanten i öster med Stilla havet i väster och den 77 kilometer långa kanalen stod äntligen klar 1914. Gör även ett besök till den gamla spanska fästningen Fort San Lorenzo, en historisk pärla fylld med många fantastiska berättelser. Fästningen byggdes 1595 för att avvärja piratattacker på Panamas handelsrutter. Colòn erbjuder även många trevliga restauranger och kaféer och du kan lätt göra fynd i det stora frihandelsområde som staden erbjuder.

Dag 9 / 24 nov: Puerto Limon, Costa Rica
Vackra Costa Rica sammanbinder Syd- och Nordamerika. Landet är känt för att ha en enorm biologisk mångfald med tropiskt klimat och stora regnskogsområden. Efter att vi har lagt till i staden Puerto Limon har du chansen att utforska landet närmare.  vad sägs om ett besök till Jaguar rescue center, en organisation som räddar, rehabiliterar och skyddar Costa Ricas djur i regnskogen. Eller varför inte upptäcka kaffets fascinerande ursprung på detta äventyr till Golden Bean Coffee Mill, där du kan lära dig mer om hur kaffeodling, skörd och rostning går till.

Dag 10 / 25 nov: Till Havs
Passa på att unna dig en behandling i Canyon Ranch SpaClub denna dag till havs. Du har också möjlighet att träna i gymmet eller vara med på någon av klasserna som erbjuds. På kvällen bjuds det på fantastisk underhållning med Broadwayinspirerande shower, konserter och nattklubb.

Dag 11 / 26 nov: Costa Maya, Mexico
Costa Maya, tidigare handelsplats för Mayariket, är mest känt för sin djungel, stränder och Mayaruiner. Utforska de fantastiska ruinerna, ta en shoppingtur för att köpa lokalt konsthantverk eller prova på snorkling vid kusten för att upptäcka färgglada fiskar och livfulla koraller. I Costa Maya, denna pärla i mexikanska Karibien, finner du restauranger och barer. Här kan du njuta av den mexikanska kulturen tillsammans med lokalbefolkningen.

Dag 12 / 27 nov: Cozumel, Mexico
Korallreven utanför ön gör detta till en av världens bästa platser för snorkling och dykning, utöver sitt härliga och avslappnande strandliv. Cozumel, som är en av Mexicos största öar utanför Yucatánhalvön, betyder svalornas ö på mayaspråket. Det rika djurlivet ger dig möjlighet att få se papegojfiskar, sjöhästar och sköldpaddor. Cozumel är verkligen en plats för avkoppling, strandhäng och sand mellan tårna.

Dag 13 / 28 nov: Till Havs
Koppla av och läs en bra bok, njut av havsutsikten och bara vila på denna sista dag till havs. Vi seglar tillbaka mot Fort Lauderdale där vår kryssning kommer till sitt slut. Efter elva nätter ombord på Celebrity Reflection har vi samlat på oss nya minnen och fått uppleva fantasiska öar under resans gång.

Dag 14 / 29 nov: Fort Lauderdale, Florida
Vårt kryssningsäventyr har tagit oss tillbaka till Fort Lauderdale. Efter frukost är det dags att ta farväl av fartyget för denna gång. Under vår avresetransfer mot flygplatsen i Miami, får vi möjlighet att se lite av höjdpunkterna av Miami, innan vi flyger hem igen.

Dag 15 / 30 nov:
Välkommen hem till Norden igen efter en härlig kryssning och nya upplevelser!

Pris 33.399:- per person, del i dubbelrum/ del i insideshytt

Boka din resa här

I priset ingår

 • Svensktalande färdledare under hela resan.
 • Engelsktalande lokalguide i Miami.
 • Flyg från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn. (Exakt flygkostnad fastställs i december 2018 och kan ändra priset på resan.)
 • Dagsaktuella flygskatter (kan komma att ändras vid biljettering.
 • 1 övernattning på Washington Park Hotel, Miami Beach (eller liknande) inklusive frukost.
 • 1 middag i Miami.
 • 1 lunch i Miami.
 • Ankomst- och avresetransfer.
 • 11 -nätterskryssning, del i insides 2-bäddshytt  ombord på Celebrity Reflection
 • Hamnavgifter, skatter och dricks ombord.
 • Helpension ombord, ej dryckespaket.
 • Underhållning och en mängd aktiviteter ombord
 • Alla transfers i Miami och Fort Lauderdale mellan flygplats, hotell och hamn.

Boka din resa här

Avresa från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn.
Pris 33.399:- per person, del i dubbelrum/ del i insideshytt

Tillägg per person

Utsideshytt 3.800:-
Balkonghytt 5.200:-
Enkelhyttstillägg insides, 15.000:-
Enkelhyttstillägg utsides, 22.600:-
Enkelhyttstillägg balkong, 26.100:-

Ingår ej

Avbeställningsförsäkring via Solid, från 1625:- (beroende på val av hyttkategori
Kompletterande reseförsäkring via Solid 720:-

Bokningsinformation:

Vi reserverar oss för korrekturfel samt eventuella skatte- och valutaförändringar som står utanför vår kontroll och som kan komma att påverka priset. Priserna kan komma att ändras beroende på tillgång och efterfrågan. Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

Betalningsvillkor Gruppkryssning - Karibien

En anmälningsavgift på 25 % av resans pris skall vara Resia tillhanda senast 10 dagar efter bekräftad anmälan. Detta belopp avräknas från slutfakturan.
Vid bokning närmare än 120 dagar innan avresa skall full betalning erläggas direkt vid anmälan.

Slutbetalning skall mot faktura vara Resia tillhanda senast 1 sep 2019

I händelse av att betalning ej kommit Resia tillhanda på förfallodagen äger Resia rätten att med omedelbar verkan avboka resan utan vidare skyldigheter mot resenären.

Avbokningsvillkor denna resa

Fram till 10 juli 2019
Avbokning kan ske mot en kostnad motsvarande grundavgiften, som då ej återbetalas.

Mellan 11 juli - 31 augusti 2019
Avbokning kan ske mot en kostnad av 80% av resans pris

Vid avbeställning efter 31 augusti 2019 och fram till avresedagen
Avbokning debiteras med resans fulla pris

Resenär som tecknat avbeställningsskydd har ända fram till avresa rätt att avbeställa resan enligt reglerna i tecknad avbeställningsförsäkring ifall:

 • resenären eller dennes make/maka/sambo nära släkting eller medresenären drabbas av allvarlig sjukdom eller olycksfall så att resan inte kan genomföras.
 • resenären drabbas av annan allvarlig händelse som till exempel brand eller inbrott i den egna bostaden.

Resan ska då avbeställas så snart som möjligt och måste då styrkas skriftligen med läkarintyg/polisanmälan och/eller släktskapsintyg.

Minimiantal denna resa

Priset och resans genomförande baserar sig på att minimum 20 personer deltager enligt program ovan. Vid lägre antal förbehåller Resia sig rätten att ställa in resan senast 31 augusti 2019. Om resan ställs in skall hela beloppet resenären betalat in till Resia snarast, och dock senast inom 14 dagar, återbetalas till deltagarna eller så skall en likvärdig paketresa erbjudas.

Allmänna resevillkor

För denna paketresa gäller i övrigt ”Allmänna resevillkor” som du kan ta del av här.
Kontakta tillsammans@resia.se ring 031-63 60 22 om du önskar dessa resevillkor postade till dig som ett separat dokument.

 

Andra liknande reseförslag

Andra liknande reseförslag

Delbetala med Klarna

Resia avbeställningsskydd

Nära dig i butik och online

Personlig reserådgivning

Kundnöjdhet 8.6 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

 

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.