Följ med på en oförglömlig gruppresa med svensk färdledare

Vandra genom dramatiska landskap, åk på safari, njut av yoga och återkoppling, upptäck magnifika trädgårdar, känn historiens vingslag på en spännande rundresa eller upplev nya smaker på en vingård eller agriturismo - vi erbjuder gruppresor med olika teman till många platser runt om i världen. 

Saknar du resesällskap eller trivs du helt enkelt bättre med att resa ihop med andra? Våra gruppresor har ett väl genomarbetat program med aktiviteter och sevärdheter handplockade av våra duktiga färdledare. Gruppen är tillsammans större delen av tiden men det finns också utrymme för egna utflykter. Vid egentid på resmålet kan våra färdledare hjälpa till med förslag på aktiviteter och utflykter som du kan boka på plats.

På grupp- och rundresor med Resia får du alltid:

  • Svensk färdledare från Resia med på hela resan
  • Vi reser i mindre grupper för bästa trivsel och upplevelse
  • Unika, handplockade resor
  • God kvalitet på boende och hotell med bra läge
  • Lokala och auktoriserade guider och agenter med bästa lokalkännedom
  • Alla utflykter i programmet ingår i resans pris

Delbetala med Klarna

Resia avbeställningsskydd

Nära dig i butik och online

Sveriges bästa OTA sajt 2019

Kundnöjdhet 8.6 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.