Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Rundresor

Vi erbjuder rundresor till alla delar av världen – vad sägs om en roadtrip i USA eller safari i Sydafrika? Lämna guideboken hemma – under resans gång har du en färdledare som berättar allt du vill veta. Vare sig du är ute efter att åka från kust till kust i USA eller om du vill upptäcka tempel och natur i Japan, så hjälper vi dig att boka rundresan. 

Att åka på en rundresa är både bekvämt och prisvärt. Du får uppleva mycket på en och samma resa och för det mesta ingår både flyg, hotell och sightseeing. Varför krångla till det?  Långt bort eller nära, hos oss bokar du rundresor över hela världen.

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.