Sol och bad i höst

När regnet smattrar på rutorna här hemma och filten och teet inte värmer dig nog kan det vara härligt att resa bort till värmen. Många funderar över vilka resmål som passar bäst för en solsemester under hösten. Under perioden oktober och november är det lite av en mellansäsong bland våra mest populära soldestinationer men självklart går det att hitta solen även då!

Vissa områden kring Medelhavet håller fortfarande en behaglig värme med dagstemperaturer kring 20-23 grader. För den som är redo för en liten längre flygresa med ett varmare resmål rekommenderas solsäkra Bali och Dubai.

Överraska familjen med en resa under höstlovet. Under vecka 44 är det paus för läxor så passa på att fylla dagarna med att sola, bada och ha kul tillsammans.

Boka din höstlovsresa idag!

Spanien

Gran Canaria

Upplev gyllene stränder, vackra bergslandskap och storslagna vyer på Kanarieöarnas tredje största ö. 

Välkommen till någon av våra butiker eller ring oss på 0771-92 92 92.

 

Cypern

Ayia Napa

Ayia Napa är ett resmål som passar alla och här håller värmen i sig långt in i november med en dagstemperatur omkring 22-24 grader. Ayia Napa ger dig vackra långgrunda stränder, kristallklart vatten och ett rikt nöjesliv!

Välkommen till någon av våra butiker eller ring oss på 0771-92 92 92.

 

Indonesien

Bali

Upplev fantastisk natur och vackra stränder. På Bali kan du njuta av yoga med utsikt över horisonten och fånga de höga surfvågorna på berömda Kuta beach. Temperaturen ligger runt 30 grader under större delen av året.

Välkommen till någon av våra butiker eller ring oss på 0771-92 92 92.

Förenade Arabemiraten

Dubai

Res till Dubai och upplev staden som har allt! Här kan du njuta av sol och bad på paradisstranden Jumeirah Beach, uppleva en av världens häftigaste vattenparker Aquaventure Waterpark och upptäcka det mer genuina Dubai i den gamla stadsdelen Bastakiya. Se den konstgjorda ön Palm Jebel Ali och ta dig ut på jeepäventyr i öknen. I Dubai finns allt och lite till att se och göra.

Välkommen till någon av våra butiker eller ring oss på 0771-92 92 92.

 

 

Till toppen  ↑

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.