Aktuell information ang. Coronaviruset & Resia Travel Groups rekonstruktion

Aktuell information ang. Coronaviruset

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.5 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-16

Weekendresa i höst 

Under hösten är det skönt att få ett avbrott i vardagen. Att få njuta ett par dagar i någon av Europas större städer och att dessutom få uppleva de härliga höstfärgerna. Under en weekend hinner man både koppla av på något café, titta på folkvimlet och besöka stadens sevärdheter. London och Paris har alltid varit populära weekendstäder men prisvärda Budapest har också mycket att erbjuda.

Om du reser med familjen är det härligt att komma iväg ett par dagar, slippa alla måsten för en stund och få tid tillsammans. Ingen lämning och hämtning på förskolan, inga läxor som ska göras och inget jobb att gå till. Boka en familjeweekend över höstlovet och upplev magin på Disneyland® Paris eller res till London och gå i Harry Potters fotspår.

Boka din höstweekend idag!

Familjeweekend

Harry Potters London

Filmerna om Harry Potter är en favorit hos både unga och gamla. För ett riktigt inbitet fan är ett besök på Harry Potter museet i Warner Bros Studios en bit utanför London ett måste.

Välkommen till någon av våra butiker eller ring oss på 0771-92 92 92.

Familjeweekend

Disneyland® Paris

Ta med familjen på en oförglömlig resa och upplev magin på Disneyland® Paris. I denna sagolika värld får du träffa Walt Disneys® olika karaktärer och åka karuseller och berg- och dalbanor. 

Välkommen till någon av våra butiker eller ring oss på 0771-92 92 92.

Weekendresa till

Berlin

Berlin är en fantastisk weekendstad. Här finns utmärkt shopping, bra restauranger och ett hett nattliv. Reser du hit med familjen är ett besök på Europas största äventyrsbad Tropical Island ett måste.

Välkommen till någon av våra butiker eller ring oss på 0771-92 92 92.

Weekendresa till

Budapest

Ungerns huvudstad Budapest är känd för sin vackra arkitektur och härliga badanläggningar. Staden är perfekt för den som vill koppla av och skämma bort sig med lyxiga spabehandlingar, dessutom för en billig peng.

Välkommen till någon av våra butiker eller ring oss på 0771-92 92 92.

 

Till toppen  ↑

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.