Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Boka hotell

Sök, jämför och boka ditt hotell, direkt online - dygnet runt. Med ett brett utbud av hotell världen över är det lätt att hitta det du söker! Vill du ha ett 5-stjärnigt lyxhotell med alla bekvämligheter? Vi har tips på fina boenden både runtom i Europa och längre bort. Om du letar efter billiga hotell så hjälper vi dig givetvis med detta. Vi erbjuder allt från enkla boenden till hotell där du kan få lyxsviter.

Se alla destinationer

Vill du vara garanterad att hotellet har Wi-Fi och frukost inkluderat? Eller letar du efter ett hotell som ligger nära alla sevärdheter? Tveka inte att kontakta oss med dina specifika önskemål så att vi kan se till att du får ut det mesta av din resa. Oavsett om du letar boende till dig själv eller till hela släkten så löser vi det på bästa möjliga vis.

Populära städer i Sverige och Norden

Mat, kultur och mode

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.