Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Hotell i Belgien

Tänker du resa till Belgien? Här kan du jämföra boenden i olika prisklasser och boka hotell i Belgien. Belgiens populäraste resmål är huvudstaden Bryssel som är lite av Europas maktcentrum. Väljer du annat resmål än Bryssel kan du hitta bra hotell på mindre orter i vår bokningsmotor. Hotell i Belgien håller ungefär samma standard som i Sverige och även prisnivån är samma. 16 procent dricks ingår alltid i slutpriset på hotell och restauranger. Oftast gäller det också för taxiresor i landet.

Sök och boka hotell i Belgien. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier.

Boka din resa till Belgien

Populära resmål

Andra resor till Belgien

Andra resmål i Belgien

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.