Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Hotell i Bryssel

Behöver du boka hotell i Bryssel? Hos oss hittar du ett stort utbud av bra boende i olika prisklasser. Ett hett tips är det charmiga boutiquehotellet Made in Louise. Här finns hög standard och trevlig personal. Från hotellet är det dessutom gångavstånd till de flesta av stadens sevärdheter och den bästa shoppingen. Något du inte bör missa när du är i Bryssel är Grand Place, det stora torget. Här hittar du trevliga caféer och butiker. Torget omges av stora vackra byggnader med spännande arkitektur. 16 procent dricks ingår alltid i slutpriset på hotell och restauranger. Oftast gäller det också för taxiresor i landet.

Sök och boka ditt hotell i Bryssel. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier.

Boka din resa till Bryssel

Populära resmål

Andra resor till Bryssel

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.