Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Hotell i Danmark

Här kan du söka bland en mängd olika hotell i Danmark. Det absolut största resmålet i vårt grannland är gemytliga Köpenhamn. Väljer du annat resmål går det även att hitta bra hotell på mindre orter i vår bokningsmotor. Hotellen här är något dyrare än i Sverige och du kan förvänta dig att standarden är på samma nivå. Dricks ingår alltid i räkningen när du checkar ut, det gäller även på restauranger och vid taxiresor.

Sök och boka hotell i Danmark. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier.

Boka din resa till Danmark

Populära resmål

Andra resor till Danmark

Andra resmål i Danmark

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.