Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Hotell i Köpenhamn

Tänker du boka hotell i Köpenhamn? Vad sägs om hotell i det mysiga hamnkvarteret Nyhavn, med närheten till krog- och restaurangliv? Eller i Norrebro, en av Köpenhamns hippaste stadsdelar. Här finns streetfoodrestauranger med inspiration från jordens alla hörn, designbutiker och ett sprudlande gatuliv. Ett hotell med det där lilla extra hittar du i eleganta Copenhagen Island Hotell. Hotellet ligger på en konstgjord ö och bjuder på modern interiör och utsikt över vattnet och staden. Hotell i Köpenhamn är något dyrare än i Sverige och du kan förvänta dig att standarden ligger på samma nivå. Dricks ingår alltid i räkningen när du checkar ut, det gäller även på restauranger och vid taxiresor.

Sök och boka ditt hotell i Köpenhamn. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier.

Boka din resa till Köpenhamn

Populära resmål

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.