Hotell i Köpenhamn

Tänker du boka hotell i Köpenhamn? Vad sägs om hotell i det mysiga hamnkvarteret Nyhavn, med närheten till krog- och restaurangliv? Eller i Norrebro, en av Köpenhamns hippaste stadsdelar. Här finns streetfoodrestauranger med inspiration från jordens alla hörn, designbutiker och ett sprudlande gatuliv. Ett hotell med det där lilla extra hittar du i eleganta Copenhagen Island Hotell. Hotellet ligger på en konstgjord ö och bjuder på modern interiör och utsikt över vattnet och staden. Hotell i Köpenhamn är något dyrare än i Sverige och du kan förvänta dig att standarden ligger på samma nivå. Dricks ingår alltid i räkningen när du checkar ut, det gäller även på restauranger och vid taxiresor.

Sök och boka ditt hotell i Köpenhamn. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier.

Boka din resa till Köpenhamn

Populära resmål

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.