Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Hotell i England och Skottland

Letar du efter hotell i England eller Skottland? Här kan du söka boende i de populäraste städerna London, Manchester, Birmingham och Edinburgh. Väljer du annat resmål kan du hitta bra hotell på mindre orter i vår bokningsmotor. Hotellen i England och Skottland håller något lägre standard än i Sverige men priset är också lägre. När du checkar ut ingår oftast dricksen i priset, annars är det omkring 10 procent på priset som gäller. Vid taxiresa bör du ge 10-15 procent extra på slutpriset.

Sök och boka hotell i England och Skottland. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier.

Boka din resa till England och Skottland

Populära resmål

Andra resor till England och Skottland

Andra resmål i England och Skottland

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.