Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Hotell i London

Tänker du boka hotell i London? Vi erbjuder ett brett utbud i alla prisklasser. London är fotboll, kultur, shopping och sevärdheter i kubik. Det är helt enkelt svårt att gå sysslolös här.

Områden som är trevliga att bo i är bland annat Kensington och Chelsea. Shoppingsugna dras automatiskt till Kings Road, Kensington och Chelseas mest kända gata. På den mysiga gatan hittar du de lite mer originella butikerna, och här kan du shoppa allt från designerkläder till antikviteter. Här hittar du även många trevliga kaféer att ta en fika på. Hotellutbudet i London är förstås enormt men letar du efter ett skönt lyxhotell ska du kika lite extra på The May Fair. Här finns ett spa och det ligger alldeles nära Buckingham Palace. Ett annat är The Savoy, femstjärnigt med utmärkt läge att ha som utgångspunkt för strövtåg i London. När du checkar ut ingår oftast dricksen i priset, annars är det omkring 10 procent på priset som gäller. Vid taxiresa bör du ge 10-15 procent extra på slutpriset.

Sök och boka hotell i London. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier.

Boka din resa till London

Populära resmål

Andra resor till London

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.