Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Hotell i Tallinn

Planerar du en resa till Estland? Boka hotell i Tallinn hos oss – här kan du söka, jämföra och boka direkt. Läckrast är att bo på hotell i Tallinns Gamla stan. Den började byggas redan på 1100-talet och är känd för sin välbevarade bebyggelse samt finns uppsatt på Unescos världsarvslista. Här hittar du de flesta av stadens sevärdheter. Staden erbjuder flera fina hotell värda att kika lite extra på. Vad sägs om Savoy Boutique Hotel, ett femstjärnigt hotell känt för sin art-deco arkitektur eller Hotel Palace ett fyrstjärnigt hotell i centrum, bara 10 minuter från Tallinns flygplats. Kolla också upp Merchants House Hotel, ett fyrstjärnigt centralt hotell med arkitektur som är typisk för Tallinn. Bra att veta: Dricks ska ingå i notan på både restauranger och hotell men det är ändå lämpligt att ge lite extra.

Sök och boka ditt hotell i Tallinn. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier.

Boka din resa till Tallinn

Prisvärda resmål

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.