Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Hotell i Helsingfors

Boka hotell i Helsingfors här. Hos oss kan du söka och jämföra boende på ett enkelt sätt. Helsingfors är en spännande stad där modernt och gammalt blandas. Ett besök i staden kräver en promenad i Esplanadparken som är mycket omtyckt och på sommaren lite av Helsingforsbornas vardagsrum. Här hålls också många av stadens evenemang. Vill du hitta ett bra hotell i parkens närhet kan du kika lite extra på Klaus K – ett spännande designhotell. Fler bra boenden hittar du i Hotel Haven – ett femstjärnigt hotell med utsikt över Helsingfors hamn och Radisson Blu Plaza som ligger mitt i centrum och erbjuder ett modernt boende i en historisk miljö.

Sök och boka ditt hotell i Helsingfors. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier.

Boka din resa till Helsingfors

Populära resmål

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.