Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Hotell i Helsingfors

Boka hotell i Helsingfors här. Hos oss kan du söka och jämföra boende på ett enkelt sätt. Helsingfors är en spännande stad där modernt och gammalt blandas. Ett besök i staden kräver en promenad i Esplanadparken som är mycket omtyckt och på sommaren lite av Helsingforsbornas vardagsrum. Här hålls också många av stadens evenemang. Vill du hitta ett bra hotell i parkens närhet kan du kika lite extra på Klaus K – ett spännande designhotell. Fler bra boenden hittar du i Hotel Haven – ett femstjärnigt hotell med utsikt över Helsingfors hamn och Radisson Blu Plaza som ligger mitt i centrum och erbjuder ett modernt boende i en historisk miljö.

Sök och boka ditt hotell i Helsingfors. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier.

Boka din resa till Helsingfors

Populära resmål

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.