Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Hotell i Förenade Arabemiraten

Här hittar du ett brett utbud av hotell i Förenade Arabemiraten. Av alla resmål i landet är Dubai det största. Väljer du annat resmål går det även att hitta bra hotell på mindre orter i vår bokningsmotor. Landet erbjuder hotell i alla prisklasser – från budget till överdådig lyx. I snitt håller hotellen här en högre nivå än i Sverige. När du checkar ut förväntas du ge ungefär 10 procent i dricks. Tar du en taxi behöver du inte lämna något extra på slutnotan.

Sök och boka hotell i Förenade Arabemiraten. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier.

Boka din resa till Förenade Arabemiraten

Storstadsfavoriter

Andra resmål i Förenade Arabemiraten

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.