Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Hotell i Dubai

Hos oss kan du boka hotell i Dubai. I emiratet finns ett brett spektrum av hotell i olika klasser. Mest kända är ändå de spektakulära lyxhotellen. Och Burj Al Arab är det kanske mest kända. Den segellika byggnaden ligger på en alldeles egen ö med magnifik utsikt över havet. Atlantis the Palm resort är ett alternativ för barnfamiljer som vill ha allt. Dubai Marina är också ett trevligt område att bo i med bra restauranger och en fin offentlig strand. Hotellen i Dubai håller genomgående hög standard. När du checkar ut förväntas du ge ungefär 10 procent i dricks. Tar du en taxi behöver du inte lämna något extra på slutnotan.

Sök och boka ditt hotell i Dubai. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier.

Boka din resa till Dubai

Pärlor i Asien

Andra resmål i Förenade Arabemiraten

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.