Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Hotell i Dubai

Hos oss kan du boka hotell i Dubai. I emiratet finns ett brett spektrum av hotell i olika klasser. Mest kända är ändå de spektakulära lyxhotellen. Och Burj Al Arab är det kanske mest kända. Den segellika byggnaden ligger på en alldeles egen ö med magnifik utsikt över havet. Atlantis the Palm resort är ett alternativ för barnfamiljer som vill ha allt. Dubai Marina är också ett trevligt område att bo i med bra restauranger och en fin offentlig strand. Hotellen i Dubai håller genomgående hög standard. När du checkar ut förväntas du ge ungefär 10 procent i dricks. Tar du en taxi behöver du inte lämna något extra på slutnotan.

Sök och boka ditt hotell i Dubai. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier.

Boka din resa till Dubai

Pärlor i Asien

Andra resmål i Förenade Arabemiraten

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.