Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Hotell i Sharjah

Ska du resa till Förenade Arabemiraten? Här kan du boka hotell i Sharjah. Sharjah är ett av de sju emirat som bildar Förenade Arabemiraten. Här finns det gott om familjevänliga hotell och vackra långgrunda stränder. Ett populärt område att boka hotell i är Al Qasbah. Här hittar du ett brett nöjes- och restaurangutbud alldeles utan för hotellporten. En annan populär del är hamnområdet där de traditionella dhowbåtarna ligger och guppar längs kajerna. Letar du efter en strandnära resort med pooler och vajande palmer ska du kika på Coral Beach Resort. Läget intill Persiska viken med den omgivande vackra trädgården ger ett rofyllt boende.

Sök och boka ditt hotell i Sharjah. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier.

Pärlor i Asien

Andra resmål i Förenade Arabemiraten

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.