Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Hotell i Frankrike

Söker du bra hotell i Frankrike? Här kan du boka hotell i de populäraste städerna Paris, Nice och Cannes. Väljer du annat resmål kan du även hitta bra hotell på mindre orter i vår bokningsmotor. Tänk på att hotell ofta är något dyrare i Frankrike än i Sverige och att standarden är lite lägre. Men detta varierar också mellan olika städer. När du betalar hotell ingår oftast 12-15 procent dricks i priset, det samma gäller på restauranger. Åker du taxi ska du ge 10-15 procent på slutpriset.

Sök och boka hotell i Frankrike. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier.

Boka din resa till Frankrike

Franska Rivieran

Andra resor till Frankrike

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.