Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Hotell i Cannes

Längtar du till Franska Rivieran? Här kan du boka hotell i Cannes. Det råder ingen brist på hotell i Cannes. Om du promenerar längs den världsberömda strandpromenaden La Croisette ligger hotellen i rad som ett pärlband. Många av dem är riktiga lyxhotell och gatan kantas av bilar som man annars mest ser i filmer. Vill du prova ett hotell utöver det vanliga så kika på Intercontinental Carlton Cannes, ett av Cannes finaste boenden. Hotellet har utsikt över bukten och gästerna har tillgång till en privat strand och brygga. Det finns så klart också enklare hotell i Cannes, vilket boende som än passar dig så tänk på att boka hotell i Cannes i god tid. Under högsäsongen juli och augusti blir det snabbt fullbokat.

Sök och boka ditt hotell i Cannes. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier.

Franska Rivieran

Andra resmål i Frankrike

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.