Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Hotell i Paris

Sök och boka hotell i Paris. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier. Mångmiljonstaden Paris har förstås boende för alla smaker och plånböcker. Söker du efter lyx levererar staden det i överflöd. 8E Arrondissementet kännetecknas av fina hotell, breda avenyer och pampiga hus. Mest känt är området för paradgatan Champs Elysées och Triumfbågen.

Lyx & Vintage

Ett annat trevligt område att bo i är 9E Arrondissementet där operan och de stora boulevarderna ligger. Variationen av butiker lockar många shoppingälskare hit. Här finns affärsgator från 1800-talets början och du hittar både vintage och design i världsklass. Bland hotell som utmärker sig finns L'Hôtel som är det minsta femstjärniga hotellet i stan och har individuellt designade rum. Du hittar det på västra stranden. Det klassiska The Ritz rankas som ett av de mest prestigefyllda och lyxiga hotellen i världen och Hôtel de Crillon är ett hotell vid foten av Champs-Élysées. Crillon har en fantastisk arkitektur och byggdes redan 1758.

När du betalar hotell ingår oftast 12-15 procent dricks i priset, det samma gäller på restauranger. Åker du taxi ska du ge 10-15 procent på slutpriset.

Boka din resa till Paris

Storstadsfavoriter

Andra resmål i Frankrike

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.