Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Hotell i Paris

Sök och boka hotell i Paris. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier. Mångmiljonstaden Paris har förstås boende för alla smaker och plånböcker. Söker du efter lyx levererar staden det i överflöd. 8E Arrondissementet kännetecknas av fina hotell, breda avenyer och pampiga hus. Mest känt är området för paradgatan Champs Elysées och Triumfbågen.

Lyx & Vintage

Ett annat trevligt område att bo i är 9E Arrondissementet där operan och de stora boulevarderna ligger. Variationen av butiker lockar många shoppingälskare hit. Här finns affärsgator från 1800-talets början och du hittar både vintage och design i världsklass. Bland hotell som utmärker sig finns L'Hôtel som är det minsta femstjärniga hotellet i stan och har individuellt designade rum. Du hittar det på västra stranden. Det klassiska The Ritz rankas som ett av de mest prestigefyllda och lyxiga hotellen i världen och Hôtel de Crillon är ett hotell vid foten av Champs-Élysées. Crillon har en fantastisk arkitektur och byggdes redan 1758.

När du betalar hotell ingår oftast 12-15 procent dricks i priset, det samma gäller på restauranger. Åker du taxi ska du ge 10-15 procent på slutpriset.

Boka din resa till Paris

Storstadsfavoriter

Andra resor till Paris

Andra resmål i Frankrike

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.