Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Hotell i Grekland

Längtar du till Grekland och lata dagar med sol och bad? Här kan du boka hotell i Grekland och jämföra boende på de mest populära resmålen. Kika på olika hotell i storstaden Aten. Eller varför inte boka hotell på någon av de mest besökta öarna Kreta, Rhodos eller Santorini? Du kan även hitta bra hotell på mindre orter i vår bokningsmotor. Hotell i Grekland är i snitt billigare än i Sverige men standarden är också ofta lägre. Dricks ingår alltid i notan på hotell och restauranger men du förväntas ändå lämna något extra. Åker du taxi lämna 10 procent på slutpriset, samma gäller för annan service.

Sök och boka hotell i Grekland. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier.

Boka din resa till Grekland

Populära resmål

Andra resmål i Grekland

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.