Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Hotell i Aten

Planerar du att boka hotell i Aten? Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online här hos Resia! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier.

Aten är inte bara demokratins vagga med lämningar från antiken utan också en livlig och spännande storstad. Ett givet besök med bra hotell är Plaka, gamla staden, här finns gott om mysiga restauranger och världsunika sevärdheter. Vill du bo på gångavstånd härifrån, och för den delen även till den gamla tempelhöjden Akropolis, är lyxiga hotellet King George ett bra tips. Ett annat fint hotell att kika på är NJV Athens Plaza Hotel som har en härlig utsikt över staden. Hotell i Aten är i snitt billigare än i Sverige men standarden är också ofta lägre. Dricks ingår alltid i notan på hotell och restauranger men du förväntas ändå lämna något extra. Åker du taxi lämna 10 procent på slutpriset, samma gäller för annan service.

Boka din resa till Aten

Populära resmål

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.