Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Hotell i Amsterdam

Planerar du att boka hotell i Amsterdam? Hos oss kan du söka och jämföra boende inför din resa. Amsterdam är en europeisk storstad som ligger på bekvämt avstånd från Sverige. Stadens centrum är perfekt att bo i för dig som gillar uteliv, god mat och promenader. Här hittar shoppingälskaren också Damrak, en av de största och mest kända affärsgatorna. Amsterdam har hotell i alla prisklasser, från budget till lyx. I lyxsegmentet är Hotel De L’europé välkänt. I detta femstjärniga hotell har du en härlig utsikt över den vackra floden Amstel som rinner genom Amsterdam. I stort håller hotellen i Holland samma standard som i Sverige men är i snitt något dyrare. Det finns inga bestämda nivåer för dricks utan du lägger det du tycker passar.

Sök och boka ditt hotell i Amsterdam. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier.

Boka din resa till Amsterdam

Populära resmål

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.