Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Hotell i Amsterdam

Planerar du att boka hotell i Amsterdam? Hos oss kan du söka och jämföra boende inför din resa. Amsterdam är en europeisk storstad som ligger på bekvämt avstånd från Sverige. Stadens centrum är perfekt att bo i för dig som gillar uteliv, god mat och promenader. Här hittar shoppingälskaren också Damrak, en av de största och mest kända affärsgatorna. Amsterdam har hotell i alla prisklasser, från budget till lyx. I lyxsegmentet är Hotel De L’europé välkänt. I detta femstjärniga hotell har du en härlig utsikt över den vackra floden Amstel som rinner genom Amsterdam. I stort håller hotellen i Holland samma standard som i Sverige men är i snitt något dyrare. Det finns inga bestämda nivåer för dricks utan du lägger det du tycker passar.

Sök och boka ditt hotell i Amsterdam. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier.

Boka din resa till Amsterdam

Populära resmål

Andra resor till Amsterdam

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.