Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Hotell i Dublin

Söker du boende på Irland? Hos oss kan du söka i ett brett utbud och boka hotell i Dublin. Irlands huvudstad har blivit ett populärt resmål inte bara för Guinness-älskare utan också för barnfamiljer. Boka hotell i shoppingkvarteret Grafton Street eller intill den härliga parken Saint Stephens Green. Lockar nattliv får du inte missa området Temple Bar. Här råder medeltidskänsla och det finns många pubar och livligt nattliv. Kika gärna på The Clarence, ett rock´n roll-hotell som ägs av rockgruppen U2. Här råder en modern och samtidigt tidlös atmosfär. Vid grytorna på hotellets restaurang står stjärnkocken Anthony Ely. Vill du ha det mer mysigt och personligt så kolla upp Hotell Number 31. Ett lyxigt bed and breakfast, Dublins bästa enligt många.

Sök och boka ditt hotell i Dublin. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier.

Boka din resa till Dublin

Populära resmål

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.