Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Hotell på Island

Hotell på Island håller ungefär samma standard som i Sverige men är något dyrare. Flest hotell hittar du i huvudstaden Reykjavik som också är det mest populära resmålet. Väljer du annat resmål går det även hitta bra hotell på mindre orter i vår bokningsmotor. När du betalar för hotell så ingår alltid dricksen och du behöver inte ge något extra.

Sök och boka hotell på Island. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier.

Boka din resa till Island

Populära resmål

Andra resor till Island

Andra resmål i Island

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.