Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Hotell i Reykjavik

Planerar du att besöka Island? Hos oss kan du boka hotell i Reykjavik direkt. Välj ur vårt breda utbud av bra boende i den isländska huvudstaden. Ett populärt område att bo i är hamnen och fiskekvarteren. Här hittar du många restauranger som är lite mer åt det trendiga hållet. Boende i området längs huvudgatan Laugavegur är också populärt. Här är det nära till sevärdheter som den moderna och mäktiga kyrkan Hallgrimskirkja och många små mysiga butiker. Ett tips på bra hotell är Reykjavik Centrum. Det moderna hotellet är inrymt i en gammal byggnad på en av de äldsta adresserna i Reykjavik, Adalstraeti, mitt i staden.

Sök och boka ditt hotell i Reykjavik. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier.

Boka din resa till Reykjavik

Populära resmål

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.