Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Hotell i Italien

Välkommen att boka hotell i Italien. Vi erbjuder ett brett utbud i de populäraste städerna: Rom, Venedig, Neapel och Florens. Väljer du annat resmål går det även att hitta bra hotell på mindre orter i vår bokningsmotor. Det kan vara bra att veta att hotell i Italien ofta är lite dyrare än i Sverige och att standarden är snäppet lägre. När du checkar ut ska du lämna ungefär fem procent i dricks – det gäller också på restauranger. Tar du taxi så ge tio procent extra på slutpriset.

Sök och boka hotell i Italien. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier.

Boka din resa till Italien

Andra resor till Italien

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.