Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Hotell i Florens

Funderar du på att boka hotell i Florens? Här kan du söka, jämföra och boka direkt i vårt breda utbud. Varför inte kolla upp Florens historiska centrum? Här bor du mitt i ett världsarv med fantastisk shopping, imponerande konstskatter och ett rikt kulturarv. Ett tips är Villa Carlotta – ett fyrstjärnigt hotell med anor från 1800-talet. Hotellet har egen pool och ligger i en park med vackra trädgårdar att ströva i. Det kan vara bra att veta att hotell i Italien oftast är dyrare än i Sverige och att standarden är snäppet lägre. När du checkar ut ska du lämna ungefär fem procent i dricks – det gäller också på restauranger. Tar du taxi så ge tio procent extra på slutpriset.

Sök och boka ditt hotell i Florens. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier.

Boka din resa till Florens

Upplev Italien

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.