Hotell i Florens

Funderar du på att boka hotell i Florens? Här kan du söka, jämföra och boka direkt i vårt breda utbud. Varför inte kolla upp Florens historiska centrum? Här bor du mitt i ett världsarv med fantastisk shopping, imponerande konstskatter och ett rikt kulturarv. Ett tips är Villa Carlotta – ett fyrstjärnigt hotell med anor från 1800-talet. Hotellet har egen pool och ligger i en park med vackra trädgårdar att ströva i. Det kan vara bra att veta att hotell i Italien oftast är dyrare än i Sverige och att standarden är snäppet lägre. När du checkar ut ska du lämna ungefär fem procent i dricks – det gäller också på restauranger. Tar du taxi så ge tio procent extra på slutpriset.

Sök och boka ditt hotell i Florens. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier.

Boka din resa till Florens

Upplev Italien

Delbetala med Klarna

Resia avbeställningsskydd

Nära dig i butik och online

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 8.7 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.