Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Hotell i Milano

Sök och boka hotell i Milano. Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier. Milano är en kontrasternas stad. Här kan du bo på hotellet Four Seasons som ligger i ett gammalt kloster från 1400-talet utan att för den delen försaka närhet till centrum med mängder av bra shopping.

Se Milan spela på San Siro! 

Köp dina fotbollsbiljetter här

Vill du åka på sightseeingtur, köpa flygplatstransfer med mera?

Köp din biljett här

Eleganta hotell

Ett annat välkänt hotell är Hotel Pierre, här råder elegans och du kan njuta i loungebaren innan du slår dig ner på en av Milanos finaste restauranger, som också ligger i hotellet. Ett populärt område att bo i heter Scala. Här hittar du den kända shoppinggatan Via Montenapoleone med både designerbutiker och kedjor. Dessutom sevärdheter som vackra katedralen Duomo di Milano och operabyggnaden Teatro alla Scala som invigdes redan 1778. Det kan vara bra att veta att hotell i Italien oftast är dyrare än i Sverige och att standarden är snäppet lägre. När du checkar ut ska du lämna ungefär fem procent i dricks – det gäller också på restauranger. Tar du taxi så ge tio procent extra på slutpriset.

Sök och boka ditt hotell i Milano. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier.

Boka din resa till Milano

Upplev Italien

Andra resor till Milano

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.