Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Hotell i Rom

Ska du resa till Italien och tänker boka hotell i Rom? Resia erbjuder hotell i alla prisklasser i den eviga staden. Vad sägs om Anglo Americano, fyrstjärnigt hotell med gångavstånd till sevärdheter som Spanska trappan och Fontana di Trevi? Vill du bo lite enklare är Kennedy Hotel ett bra alternativ, nära tåg- och busstationen Termini varifrån du smidigt tar dig vidare ut i Italien eller till och från de största flygplatserna.

I Rom finns otroligt mycket att se – även om du inte är så historiskt intresserad. Bra område att bo i är den gamla stadsdelen Trastevere som består av mysiga kvarter att promenera i och många restauranger. Runt Spanska trappan ligger Roms elegantaste område med bra shopping. Många exklusiva butiker och antikaffärer. Roms centrum är förhållandevis litet så ett tips är att ta med bra promenadskor och upptäcka staden till fots.

Sök och boka ditt hotell i Rom. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier.

Boka din resa till Rom

Populära resmål

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.