Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Hotell i Venedig

Sugen på en gondoltur? Sök, jämför och boka hotell i Venedig här. Resia erbjuder ett brett utbud av hotell i bästa läge. Hela Venedigs huvudö är mycket populär att bo på, inte minst områdena San Marco, Castello och San Polo. Ett hett hotelltips är Principe Hotel som är en perfekt utgångspunkt om man vill att utforska staden. Den majestätiska byggnaden består av flera arkitektoniska stilar, från gotik till renässans och det sena sextonhundratalet. Hotellets privata vatteningång via Grand Canal gör det möjligt att ta sig dit med gondol eller vattentaxi. Det judiska ghettot, Venedigs kasino, Ponte di Rialto och Markusplatsen ligger i närheten.

Sök och boka ditt hotell i Venedig. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier.

Boka din resa till Venedig

Upplev Italien

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.