Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Hotell i Japan

Letar du hotell i Japan? Här kan du söka boende på de största resmålen. Populärast att besöka är världsstaden Tokyo. Här finns ett enormt utbud och hotell i alla klasser. Väljer du annat resmål går det även att hitta bra hotell på mindre orter i vår bokningsmotor. Standarden på hotell i Japan är ungefär som i Sverige – oftast något lägre. Priset för hotell är högre i detta tätbefolkade land. Tänk på att inte ge någon dricks, det ingår alltid i priset. Vill du visa din uppskattning är en liten gåva mer vanligt.

Sök och boka hotell i Japan. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier.

Boka din resa till Japan

Upplev Asien

Andra resor till Japan

Andra resmål i Japan

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.