Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Hotell i Tokyo

Boka hotell i Tokyo här. Resia har ett stort utbud av boende i olika prisnivåer. Världsstaden Tokyo har många ansikten. De tre populäraste områdena att bo i är: Chibuya – fullt med shopping, restauranger, och nöjen. Harajuku – den ungdomligare delen av Tokyo och Mangakulturens centrum. Ginza – den fashionabla delen av staden. Ett hett tips är att kolla upp hotellet Park Hyatt. Här finns fantastiskt utsikt, bra läge, bra service och magisk mat. Hotellet är känt från filmen Lost in Translation. Ett tips när du reser i Japan är att inte ge någon dricks, det ingår alltid i priset. Vill du visa din uppskattning är en liten gåva mer vanligt.

Sök och boka ditt hotell i Tokyo. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier.

Boka din resa till Tokyo

Upplev Asien

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.