Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Hotell i Kina

Drömmer du om att besöka mittens rike? Här kan du titta på hotell i Kina och det stora landets mest besökta storstäder Beijing, Shanghai och Hong Kong. Väljer du annat resmål går det även att hitta bra hotell på mindre orter i vår bokningsmotor. Standarden på Kinas hotell varierar stort mellan olika städer och regioner men du kan räkna med att prisnivån är något lägre än i Sverige. I Kina ska du inte lämna dricks. Efter en taxiresa kan det vara okey.

Sök och boka hotell i Kina. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier.

Boka din resa till Kina

Andra resor till Kina

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.