Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Hotell i Beijing

Drömmer du om att resa till Kina? Hos Resia kan du söka och boka hotell i Beijing. Kinas huvudstad är precis som landet i stort: gigantisk. Hotellutbudet är också därefter – här finns boende för alla plånböcker. Sevärdheterna är många med Himmelska fridens torg och Förbjudna staden i spetsen. Båda ligger centralt. Men här finns också spännande shopping på till exempel Pearl Market som är en populär marknad. Ett hotell som är värt att kolla upp är Jianguo Hotel, ett fyrstjärnigt hotell där du bor cirka 300 meter från den populära Silkesmarknaden. Du kan räkna med att prisnivån på hotell är något lägre här än i Sverige. I Kina ska du inte lämna dricks. Efter en taxiresa kan det vara okej.

Sök och boka ditt hotell i Beijing. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier.

Boka din resa till Beijing

Upplev Asien

Andra resmål i Kina

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.