Goda Nyheter! Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Resia blir en del av TripActions gruppen vars vision är att bli ett av världens ledande reseföretag inom B2B.  Läs mer här

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Hotell i Shanghai

Planerar du att besöka Kina? Här kan du boka hotell i Shanghai. Välj bland en mängd hotell i Kinas största stad. För en stad med tiotals miljoner invånare har såklart många hotell. Området kring Shanghai Times Square är populärt och en av Shanghais mest kända platser. Här ligger också en av de bästa shopping-galleriorna. Ett hotell värt att kika på är Hotel Radisson Blu Hotel Shanghai New World. Ett femstjärnigt lyxhotell med närhet till shopping, tunnelbana och nöjesområde. Ett tips: I Kina ska du inte lämna dricks. Efter en taxiresa kan det dock vara okej.

Sök och boka ditt hotell i Shanghai. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! Vi erbjuder boende i alla prisklasser och kategorier.

Boka din resa till Shanghai

Upplev Asien

Andra resmål i Kina

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.